Web
Analytics

Møte i Alvarheim Rotary 21.11.2019

 Møtet var i klubbens lokaler i Losjen. Det var 17 frammøtte til stede.

President Trond ønsket velkommen til et ordinært møte. De siste møtene har hatt et mer sosialt preg, som for eksempel siste ukes rakfisklag, noe som var svært vellykket!

Det var meldt forfall fra flere medlemmer.

Trond orienterte:

v  Oddbjørn Engen og Paul Tangen har hatt fødselsdag siden siste møte. Gratulerer!

v  Loddtrekning: Roar Gustavsen vant skrapelodd og Rolf Silkebækken vant vinflasken.

v  Neste møte skal være i Ydalir skole 28.11.

v  Månedsbrev fra guvernør Vigdis Osbak. Guvernøren har deltatt på møte i Ørnsjøsvik Rotary i Sverige. Videre etterlyses folk til flere ledige plasser i Rotary, på distriksnivå.

v  Tema for november er TRF.

v  Invitasjon til RYLA 09.03.2020. Trond Heldaas jobber med saken.

v  Innlegg fra Rotary Norden. Det skal bli enklere å opprette medlemskap i Rotary, både for enkeltmedlemmer, partnere og familier.

v  Påminnelse om at 5.desember er det juletallerken for medlemmene i Alvarheim Rotary med ledsagere. Den samme dagen er det stands på Møteplassen, hvor ARK skal være representert med brosjyrer og roll-ups.

v  Trond har etablert en nøkkelboks med nøkler til ARK’s lokaler i Losjen. Hvis noen har behov for å bruke boksen/ nøkler, ta kontakt med president Trond eller andre i styret.

v  Det er utsendt en oversikt over neste års samlinger, Pets og styreseminar til de som er aktuelle for å delta.

v  Turnus ved julegrytene på Amfi og Kremmertorget begynner å fylles opp. Det oppfordres til intern bytting hvis noen er forhindret til å delta på tildelt vakt.

 

v  Kjell Wardenær orienterte om turen til Bratislava. Tidspunkt blir 24. – 27.april 2020. Hotell er ok, likedan busstransport. Det blir felles lunsj og middag, hvor det blir arrangert båttur på Donau med middag en kveld. Ellers blir det flere aktuelle turer i området. Bindende påmelding kommer i januar. Pris pr.pers. er kr.5200.

 

v  Dagens hovedtema var «ego-foredrag» med Inge Fjerdingstad.

 

Han var født på Kongsberg, men flyttet som barn til Hamar og vokste opp der. Han gikk realskole og gymnas på Hamar, og var aktiv i flere typer idrett. Mens han gikk på gymnaset hadde han sammen med en kamerat sommerjobb på en vin-gård i Frankrike, noe som vekte en varig interesse for fransk vin. Han studerte realfag, og etter å ha fullført studiene arbeidet han på Ski ungdomsskole og senere på handelsgym og Katta på Hamar. Videre søkte han jobb i Tanzania gjennom Nor-Ad. Han fikk ikke jobb der, men i Zambia, i en liten gruveby med kopperutvinning. Han fortalte mye spennende fra hverdag og ferier i de årene han og familien tilbragte der. Han lærte å spille golf i denne perioden, noe han fremdeles gjør. Videre tok han flysertifikat i denne perioden.

Dessverre ble tiden han var tildelt for kort til å få fullført fortellingen, så vi håper å få høre resten ved en annen anledning!

 

 

 


 
Alvarheim Rotary på omvisning ved Ydalir skole.

4. desember 2019

Alvarheim Rotary på omvisning ved Ydalir skole.

Monica Bekkelien, rektor ved den nye Ydalir skole, var en entusiastisk og svært dyktig omviser. Dette var hennes 85. omvisning . Medlemmer i Alvarheim Rotary og deltakere fra den yngre garde var interesserte og oppmerksomme tilhørere.

Møte i Alvarheim Rotary 21.11.2019

24. november 2019

Møte i Alvarheim Rotary 21.11.2019

Møte i ARK med tema " Egoforedrag med Inge Fjerdingstad", en underholdende fortelling om et spennende liv i arbeidsliv og fritid.

Møte i ARK på CEntral Scene 7.november

24. november 2019

Møte i ARK på CEntral Scene 7.november

7.november hadde Alvarheim Rotary omvisning og orientering på Central Scene, de nye lokalene på Scandic Central. Orienteringen ble gitt av faglig leder Anne Karine Bjørvik.

Elverum Helsehus

31. oktober 2019

Elverum Helsehus

Dagens møte var et besøk på Elverums nye Helsehus i Kirkevegen.

Global Grantprosjekt Nigeria

30. oktober 2019

Global Grantprosjekt Nigeria

Prosjektet går ut på å utstyre et mor/barn helsesenter i Ohagelede i staten Ebonyi i Nigeria, med mål å få ned dødeligheten av mor og barn ved fødsler. Landsbyen er valgt ut etter besøk og samtaler gjort av Amurt, Abakaliki RK og lokale myndigheter

40 års jubileum

19. oktober 2019

40 års jubileum

Alvarheim RK fylte 40 år den 2.oktober. Dagen ble feiret 4.oktober i Losjens lokaler på Gamle Glommen Pensjonat med medlemmer, gjester med ledsagere.

Guvernørbesøket 2019

19. oktober 2019

Guvernørbesøket 2019

Hyggelig besøk av vår egen Guvernør sammen med Elverum RK på Borgheim. Medlemmene hadde også med seg sine ledsagere til et godt måltid etter styremøtene og Guvernørens tale til oss.

Årsmøte i Alvarheim Rotary 2019

7. oktober 2019

Årsmøte i Alvarheim Rotary 2019

Alvarheim Rotary avholdt årsmøte i Losjen, Glommen 26,september 2019.

Orienteringsmøte med Gjermundshauggruppen

30. september 2019

Orienteringsmøte med Gjermundshauggruppen

Torsdag 19.september var Pål Ligård fra Gjermundshauggruppen tilstede under møtet i Alvarheim Rotary og orienterte om firmaets virksomhet, dets rolle og planer i Elverum.

22. juni 2019

Kjell Wardenær har holdt foredrag på Tynset

Kjell fortalte om sin arbeidsplass gjennom mange år Elkem og fra sine mange turer i Øst-Europa.
Her kan dere se Tynset RK sin artikkel fra foredraget.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Frimurerlosjens Hus AS
Adresse: Vestheimgata 2,
Postnummer: 2406
Sted: Elverum
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Place content here

Tenn et lys
9. jan. 2020, 19.20 - 15. nov. 2024, 12.20

Prost Ole Kristian Bonden Sted: Glommen

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...
Alvarheim,rotary, klubb, prosjekt, rotary, elverum,